Ziarul electronic al arădenilor

Ziua porţilor deschise la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică de la Cuveşdia

IMG_20160728_120638Zi importantă astăzi (n.r. joi) la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Cuveșdia, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Beneficiarii și angajații Centrului au marcat, la fel ca în fiecare an în această perioadă, Ziua Porților Deschise.

La evenimentul, care s-a desfăsurat în aer liber, în curtea Centrului, a participat și președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, iar din partea DGASPC Arad, directorul general adjunct pe probleme de asistență socială, Rodica Crainic.

Președintele CJA, Iustin Cionca, a vizitat mai întâi cladirea și spațiile de zi și de locuit în care sunt îngrijiți și se oferă asistență de specialitate pentru nu mai puțin de 38 de beneficiari, persoane cu handicap neuropsihic.

Domnia sa a stat de vorbă cu angajații și specialiștii care îi îngrijesc pe beneficiari pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă și care sunt nevoile beneficiarilor.

Acesta și-a oferit sprijinul în susținerea viitoarelor proiecte care vizează interesul superior al celor care sunt asistați și îngrijiți la CRRN Cuveșdia, precum si in celelalte centre din subordinea DGASPC Arad.

Pe lângă întrecerile sportive și concursul de dans, cei 38 de beneficari care sunt îngrijiți zilnic la Cuveșdia, au primit vizita mai multor tineri de la alte centre din județ, precum Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Petriș, Centrul de Îngrijire și Asistență Vărădia, Centrul de Ingrijire și Asistență Păuliș și Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Tabacovici din Arad.

Evenimentul „Ziua Porților Deschise la CRRN Cuvesdia” a avut drept scop socializarea și împărtășirea unor aspecte din activitatea zilnică a benefciarilor dar și deschiderea spre comunitatea locală.

La petrecerea în aer liber și-au făcut apariția și îndrăgitele personaje Disney, Mickey și Minnie, care au dansat și s-au jucat cu baloane cu beneficiarii noștri, surpriza pregătită de conducerea Centrului fiind în mod evident pe placul tuturor celor care au participat timp de câteva ore la evenimentul festiv.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGASPC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.