Ziarul electronic al arădenilor

Ziua Pompierilor va fi marcată la Arad

comunicat-presa-11-300x218Ziua de 13 septembrie, reprezintă o dată de referinţă a pompierilor din Romania este ziua în care pompierii au dat din nou dovadă de eroism, în Bătălia de la Dealul Spirii.

Este ziua Pompierilor din România.

Ca în fiecare an Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, continuator al tradiţiilor Grupului de Pompieri „Vasile Goldiş” Arad organizează diferite evenimente pentru a marca importanţa aceste zile.

În colaborare cu Primăria Municipiului Arad şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă s-a organizat expoziţia de tehnică veche folosită de către pompierii voluntari din judeţul Arad.

Începând de marţi, 6 septembrie, zilnic, alături de tehnica de epocă, pe platoul din faţa Palatului Administrativ va fi prezentată câte o autospecială de intervenţie de generaţie nouă iar colegii de la inspecţia de prevenire vor efectua instructaje şi vor distribui pliante cu reguli de comportament în diferite situaţii de urgenţă.

Marţi, 13 septembrie începând cu ora 10.00 va avea loc la sediul inspectoratului ceremonialul militar şi avansările în grad urmate de demonstraţii şi prezentări de tehnică în cadrul programului „Porţi Deschise”.

Începând cu ora 12.00 la Primăria Arad vor avea loc prezentări cu tematică specifică Zilei pompierilor din România.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *