Ziua Poliției Române, sărbătorită la Arad

Publicat de actualitati-arad in 25 Mar, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERACu ocazia Zilei Poliției Române, care este sărbătorită, în fiecare an, în 25 martie, Inspectoratul Județean de Poliție Arad a organizat mai multe manifestări, pentru a marca însemnătatea acestei zile.

Astfel, vineri, la sediul  IPJ Arad a fost organizată Ziua Portilor deschise, prilej cu care, sute de arădeni au vizitat sediul Politiei arădene și, implicit, dotările logistice cu ajutorul cărora polițiștii își desfășoară activitatea.

Totodată, luni, în sala festivă a Inspectoratului a avut loc ceremonia avansărilor în grad, premierea celor mai buni polițiști-sportivi, câștigătorii competițiilor sportive la fotbal, tir, tenis de masă, şah, tenis cu piciorul, organizate de IPJ Arad și Asociația Sportivă „Arpolis“.

Pentru activităţi cu rezultate foarte bune, patru poliţişti au primit diplome cu titlul de „Polițistul anului“, în domeniul poliţiei de investigaţii, de ordine publică şi domeniul structurilor de suport.

Tot luni, pe platoul din Piaţa „Avram Iancu“ a avut loc o prezentare a dotării și tehnicii folosite de polițiștii aradeni.

Au fost expuse autoturismele din dotarea IPJ Arad, VW, Logan, autovehiculul folosit de Serviciul de Acţiuni Speciale, Laboratorul Criminalistic şi au avut loc demonstraţii ale poliţiştilor cu câinii de serviciu.

De asemenea, polițiștii de proximitate au oferit arădenilor pliante cu sfaturi preventive și consiliere.

La festivitățile desfășurate cu prilejul Zilei Poliției Române au participat, alături de reprezentanţii administraţiei publice locale, trei delegații de polițiști din Anglia şi Ungaria.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare