Ziarul electronic al arădenilor

Ziua Europei va fi sărbătorită pe platoul Palatului Administrativ

europaZiua Europei va fi sărbătorită pe data de 9 mai pe platoul Palatului Administrativ din Municipiul Arad.

Arădenii vor avea ocazia să ia parte la spectacolele tematice de dansuri tradiționale ale țărilor membre UE sau să viziteze corturile de prezentare ale țărilor realizate de către realizate de către instituții de învățământ, ONG sau voluntari, sărbătorind Ziua Europei împreună.

Evenimentele se vor organiza între orele 11.00 și 15.00

Înscrierile voluntarilor, ONG-urilor și altor structuri interesate să participe se fac până pe data de 26 aprilie 2016, prin completarea formularului de înregistrare de pe site-ul voluntariatarad.ro și expedierea acestuia la adresa de mail: voluntariatarad@gmail.com sau prin completarea următorului link: https://www.surveymonkey.com/r/9maiziuaeuropei

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiul Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Asociația Educatio, Centrul Județean de Voluntariat Arad sprijiniți de către Parlamentul european – Direcția Generală Comunicare prin Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Județean de Voluntariat Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *