Ziarul electronic al arădenilor

Zilele porților deschise la Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad

Afis - Porti deschise la teatruÎn perioada 23 – 26 iunie, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad  își va deschide, pentru prima dată, porțile pentru publicul arădean, prilej cu care vor avea loc tururi ghidate în culisele teatrului. 

Reamintim publicului că programul de vizitare se va desfășura după următorul program: joi, 23 iunie și vineri, 24 iunie, de la ora 11.00  și de la ora 13.00 iar sâmbătă, 25 iunie și duminică, 26 iunie, de la ora 10.00.

În cazul unor grupuri numeroase, vizitatorii noștri se pot înscrie la secretariatul instituției, la numărul de  telefon 0257/280016, la  adresa de e-mail: secretariat@teatrulclasic.ro cât și  pe pagina de facebook a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad, cu mențiunea zilei și orei pentru care optează să facă turul.

Cei care doriți  să ne treceți  pragul în această perioadă trebuie să știți  că, la fiecare tur veți  fi întâmpinați de actorii noștri, care vă  vor  prezenta culisele teatrului.

Astfel, în prima zi, adică joi, 23 iunie de la ora 11.00, gazdele dumneavoastră vor fi actorii Marian Parfeni și Oltea Blaga iar de la ora 13.00 vă vor întâmpina actorii Ioan Peter și Cecilia Lucanu – Donat.

În zilele următoare oaspeții noștri vor fi  întâmpinați de actorii: Mariana Tofan, Carmen Vlaga – Bogdan, Roxana Sabău, Ștefan Statnic, Oana Kun, Ionel Bulbuc și Angela Petrean Varjasi.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.