Zilele Aradului: Proiecţie de film la Ştrandul Neptun

Publicat de actualitati-arad in 23 Aug, 2015 | Parerea ta

trashCentrul Municipal de Cultură Arad invită arădenii, duminică, 23 august, la o proiecţie de film la piscină, la Ştrandul Neptun, zona bazine.

Intrarea este gratuită începând cu ora 21.00, de pe Noua Pasarelă peste Mureş.

După film, va avea loc o petrecere în aer liber!

Gunoi (Trash)

Marea Britanie-Brazilia, 113 minute

Regia: Stephen Daldry. Cu: Rickson Tevez, Eduardo Luis, Gabriel Weinstein, Martin Sheen, Rooney.

Marele premiu la Festivalul de la Roma și cel mai vizionat film străin de la TIFF-ul clujean, unde a fost proiectat în închiderea oficială.

Acţiunea are loc în Brazilia şi totul începe când trei puşti care trăiesc într-un colorat cartier din Rio găsesc un portofel cu documente compromițătoare într-o groapă de gunoi.

Descoperirea le pune viețile în pericol, transformându-i în țintele polițiștilor nemiloși și ai politicienilor corupți care îi vânează. Cârligul acestui antrenant film de aventuri cu accente întunecate, regizat de autorul lui Billy Elliot și The Hours, este felul deștept în care cei trei protagoniști reușesc să dezlege puzzle-ul misterios punând cap la cap indiciile găsite, fiind mereu cu un pas înaintea urmăritorilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare