Ziarul electronic al arădenilor

Ziariștii din Arad, la datorie și în 2015

IMG_7420GALERIE FOTO Anul 2015 nu a fost unul ușor pentru ziariștii arădeni, pe care evenimentele i-au prins în diverse locuri, unele mai plăcute, alte mai neplăcute.

Puţini dintre cititori, telespectatori sau radioascultători ştiu că în spatele ştirilor şi reportajelor pe care le urmăresc zi de zi se află munca pe care o depun jurnaliștii.

În afară de conferinţele de presă, documentarea pe teren dă un farmec aparte meseriei de ziarist.

Într-o galerie foto vă prezentăm o parte dintre locurile prin care au trecut ziariștii din Arad în anul care se încheie.

Astfel, jurnaliștii arădeni au ajuns în multe zone din municipiu și judeţ, unde au fost suprinși de obiectivul aparatului de fotografiat în diverse ipostaze.

Unele dintre deplasări (documentări) s-au făcut pe frig, altele pe ploaie, iar altele la temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

La festivaluri din municipiu și județ, pe șantiere, dar și la vizitele unor demnitari, ziariștii arădeni au fost la datorie.

În momentele de relaxare, ziariștii și-au permis însă să facă haz de necaz, multe dintre aceste momente fiind surprinse de aparatul foto și prezentate acum cititorilor.

Tuturor colegilor din presa scrisă, online, radio şi televiziune, actualitati-arad.ro le dorește un an nou cu multe realizări!

foto: actualitati-arad.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.