Zeci de persoane dispărute de la domiciliu, găsite de polițiști

Publicat de actualitati-arad in 12 Jun, 2014 | Parerea ta

politiaAproximativ 60 de persoane au fost sesizate, în acest an, ca fiind dispărute de la domiciliu, iar 50 dintre acestea au fost depistate de polițiștii din Arad

Conform datelor prezentate de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad, de la începutul anului 2014 şi până în prezent, poliţiştii au fost sesizaţi despre dispariţia a 58 de persoane.

„În urma activităţilor desfăşurate s-a reuşit depistarea a 50 dintre aceste persoane.

11 din cele 58 de persoane dispărute au fost sesizate dispărute în cursul lunii mai, iar 5 din acestea au fost minori. Semnificativ este că poliţiştii au reuşit depistarea tuturor minorilor sesizaţi dispăruţi“, se menționează într-o informare a IPJ Arad.

În aceste zile, poliţiştii arădeni au depistat, pe raza municipiului Arad, doi minori în vârstă de 7, respectiv 14 ani, care au fost sesizaţi dispăruţi de la domiciliu, în cursul acestei săptămâni.

Poliţiştii au fost sesizaţi miercuri despre dispariţia unui băiat în vârstă de 7 ani, care, în aceeaşi zi, a plecat la şcoală, dar nu s-a mai întors la domiciliu. În urma activităţilor desfăşurate, oamenii legii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, depistarea minorului, pe raza cartierului Micălaca.

De asemenea, în cursul zilei de luni, poliţiştii au fost sesizaţi despre dispariţia de la domiciliu a unei tinere în vârstă de 14 ani. În mai puţin de 24 de ore de la sesizarea dispariţiei, tânăra a fost depistată pe raza cartierului Grădişte.

Cei doi minori au fost încredinţaţi familiei.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare