Zeci de mii de persoane au vizitat Expo Arad

Publicat de actualitati-arad in 17 Dec, 2014 | Parerea ta

Bilant CCIA Arad (1)-1Peste 40.000 de persoane au participat, anul acesta, la evenimentele organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) a județului Arad la Complexul Expo, iar două târguri au devenit cele mai mari evenimente de profil din țară.

Conducerea Camerei a prezentat, miercuri, un bilanț al instituției, iar Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad a afirmat că „fiecare eveniment a adoptat o nouă formă, abordând noi teme de interes“.

„Strategia de inovare a târgurilor și expozițiilor cu caracter internațional organizate la Expo Arad a dat roade în 2014. Peste 40.000 de persoane au vizitat Expo Arad pe parcursul acestui an, pentru a-și căuta noi parteneri de afaceri, a se informa cu privire la cele mai noi tehnologii și servicii, pentru a participa la conferințele tematice, precum și pentru a vizita expozițiile organizate“, a declarat Gheorghe Seculici.

Seculici a mai adăugat că „cele mai importante realizări vin din partea departamentului de târguri și expoziții, care a reușit, anul acesta, să depășească toate recordurile înregistrate până acum“.

„Mai mult decât atât, Agromalim și AR-Medica au devenit, în 2014, cele mai mari evenimente de profil din țară“, a afirmat Seculici.

Președintele CCIA Arad a menționat că două evenimente au fost create pentru a răspunde nevoilor mediului economic.

„Sub un concept vest-european, implementat de noul director general, Adrian S. Negrau, a fost lansat EDU2JOB, un eveniment important, care a primit și vizita domnului președinte Traian Băsescu, dar și a multor alți oficiali. Festivalul Tradițiilor de Iarnă, lansat sub o nouă abordare, a creat o atmosferă de concurs, bună dispoziție și team building“, a menționat Seculici.

Gheorghe Seculici a mai adăugat că, cele 12 evenimente organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, au adunat, în 2014, peste 900 de agenți economici, în calitate de expozanți.

Tot în pavilioanele expoziționale ale CCIA Arad au mai fost organizate, în acest an, alte 50 de evenimente private și expoziții, iar conducerea instituției susține că numărul acestora este în creștere față de anii trecuți.

„Stabilitatea financiară înregistrată la momentul actual este una dintre cele mai importante realizări la nivel de management. Instituția Camerală din Arad se bucură de credibilitate la nivel național, iar într-un timp scurt, conducerea instituției a reușit să poziționeze Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad printre primele instituții de acest gen din țară“, a mai afirmat Gheorghe Seculici în cadrul bilanțului instituției.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare