Zece traficanți de droguri au fost arestați

Publicat de actualitati-arad in 27 Jun, 2013 | Parerea ta

arestZece persoane din cele 20 audiate în urma percheziţiilor desfăşurate în Arad vizând o grupare de trafic de droguri au fost arestate, joi, între acestea fiind şi liderul reţelei, Gabriel Lucaci, fiul unui consilier judeţean arădean.

Cele 20 de persoane ridicate în urma percheziţiilor de miercuri, din Arad, au fost audiate până miercuri seară, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au prezentat judecătorilor, joi după-amiază, 13 membri ai grupării suspectate de trafic de droguri.

Astfel, pentru zece suspecţi s-a propus arestarea preventivă pentru 29 de zile, iar pentru alţi trei – interdicţia de a părăsi localitatea.

Judecătorii au admis cererile procurorilor, suspecţii arestaţi fiind acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi constituire de grup infracţional organizat.

Ceilalţi zece suspecţi – între care cei trei cu interdicţie de a părăsi localitatea – sunt acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi aderare la un grup infracţional organizat.

Şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, comisarul-şef Cosmin Popovici, a declarat, joi, pentru Mediafax, că ancheta în acest caz este una foarte complexă.

Potrivit sursei citate, liderul grupării era Gabriel Lucaci, care este arestat, iar în urma percheziţiilor care au avut loc la 22 de adrese a fost ridicată cantitatea de 1.100 de grame de mefedronă, fiind descoperit şi un laborator în care se porţionau şi ambalau drogurile pentru a fi vândute.

Un număr de 22 de percheziţii au avut loc, miercuri, în Arad, în cadrul unei operaţiuni desfăşurate de poliţişti de la Crima Organizată şi procurori DIICOT vizând presupuşi traficanţi de droguri, fiind descoperit un laborator pentru droguri sintetice şi ridicaţi 20 de suspecţi.

Anchetatorii spuneau că gruparea aproviziona piaţa locală cu mefedronă la un preţ de cuprins între 150 şi 200 de lei gramul.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor care au participat la descinderile din Arad, gruparea de traficanţi de droguri ar fi fost condusă de Gabriel Lucaci, fiul consilierului judeţean PSD Arad Cornel Lucaci.

Conform surselor citate, Gabriel Lucaci a fost ridicat, miercuri, de la domiciliul său din Arad, el locuind la altă adresă decât părinţii săi.

CITITI SI: Droguri “miau, miau”, descoperite la Arad. VEZI la cine

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare