Ziarul electronic al arădenilor

Weekend antrenant la EuroMarionete Arad

Printesa mecanica - foto 5Pentru acest final de săptămână, organizatorii Festivalului EuroMarionete au pregătit spectatorilor săi patru întâlniri cu lumea poveştilor copilăriei.

Dacă vremea va fi de partea noastră, sâmbătă va fi organizat un Concurs de sperietori de ciori, care va avea loc, începând cu ora 17.30, pe platoul din faţa Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Dumnică, 15 mai, începând cu ora 11.00, vom poposi în lumea fantastică a păpuşilor prin intermediul spectacolului Prinţesa Mecanică de Lenia Major prezentat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Secţia Teatrul pentru Copii „Ciufulici”. Într-un moment în care lumea se confruntă, din ce în ce mai mult, cu problema inutilităţii, a înfrângerii în faţa greutăţilor şi a depăşirii handicapului de orice tip, tema aleasă de Lenia Major – reîntoarcerea pe scenă, în lumina reflectoarelor, a unei marionete strivite – este foarte binevenită.

Ziua de duminică va continua în aer liber, de ora 12.30, în Piaţa Avram Iancu, cu un concurs de desene pe asfalt. Tema de anul acesta este una foarte ofertantă: Povestea preferată.

Vă aşteptăm, aşadar, să fiţi alături de noi, cu mic cu mare, la un final de săptămână pe care ni-l dorim plin de soare şi de bucurie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *