Ziarul electronic al arădenilor

„The Walk“ deschide seria proiecțiilor lunii iulie la cinema Arta

Centrul Municipal de Cultură și Asociația CitiZenit vă propun pentru proiecția de debut a lunii iulie de la cinema Arta filmul „The Walk“  (2015).

Doisprezece oameni au pășit pe lună, însă numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri Gemene. Acel om e Philippe Petit, iar povestea lui o puteți afla vineri, 7 iulie, la Cinema Arta.

„The Walk“ este un film care captivează spectatorii nu doar prin tensiunea și intensitatea cu care prezintă povestea personajului principal, ci și prin efectele vizuale incredibile aduse pe ecran de regizorul Robert Zemeckis, creditat ca fiind unul dintre cei mai spectaculoși povestitori în imagine din cinematografia mondială și un inovator în materie de efecte vizuale.

The Walk

Filmul prezintă povestea adevărată a tânărului Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt), singurul om care a parcurs vreodată prin aer, pe sârmă, distanța dintre Turnurile Gemene. Robert Zemeckis, regizorul premiat la Osca și cunoscut pentru filme precum Forrest Gump, Back to the Future și Cast Away, folosește o tehnologie revoluționară pentru a reda o poveste emoțională, centrată pe personaje puternice. Filmul este o scrisoare de dragoste pentru Parisul și pentru New Yorkul anilor ’70, dar mai ales pentru Turnurile Gemene.

Regia: Robert Zemeckis

Durata: 123 minute

Rating: AP12 – acordul părinţilor pentru copii sub 12 ani

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

Intrarea este liberă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *