Vreme deosebit de rece, în următoarele zile

Publicat de actualitati-arad in 30 Dec, 2014 | Parerea ta

vremeMeteorologii au emis o informare meteo potrivit căreia, de marţi, de la ora 20.00, până vineri, la ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece, geroasă în întreaga ţară.

În intervalul menţionat, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor în toată ţara.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -15 grade, iar izolat chiar sub -25 grade.

Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade.

În noaptea de marţi spre miercuri (30/31 decembrie) şi în cursul zilei de miercuri (31 decembrie) vântul va avea intensificări temporare în sudul Moldovei, jumătatea estică a Munteniei şi Dobrogea, cu rafale de până la 40…50 km/h, spulberând zăpada deja depusă.

Miercuri, în ultima zi a anului, vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea, în toată ţara, dar local gerul va persista chiar şi pe parcursul zilei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -12 şi -4 grade, iar cele minime se vor încadra între -20 şi -10 grade, mai scăzute în zonele depresionare, până în jurul a -25 de grade.

Joi, în prima zi din 2015, vremea va fi deosebit de rece, geroasă în special în primele ore ale zilei. Cerul va avea înnorări temporare şi, îndeosebi spre seară şi noaptea, trecător va ninge slab, în jumătatea de est a ţării.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -10 şi 0 grade.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare