Voyeur, primul spectacol din stagiunea acestui an, la Teatrul de Vară

Publicat de actualitati-arad in 05 Jun, 2016 | Parerea ta

image description

image description

Miercuri, 8 iunie, începând cu ora 20.00, dăm startul spectacolelor de la Teatrul de Vară (str. George Barițiu, nr. 16).

Timp de trei luni (iunie, iulie, august),  pe scena din curtea Centrului Cultural Județean vor avea loc spectacole de teatru dar și concerte de operă, fiind invitați artiști care se bucură de recunoaștere și apreciere la nivel național și internațional. Intrarea este liberă.

Spectacolul de miercuri, 8 iunie, este Voyeur, de Gardner McKay, cu Alexandra Ionita şi Tudor Istodor, regia: Claudiu Istodor.

Voyeur este un thriller psihologic de o extraordinară încărcătură emoţională. Protagoniştii – interpretați de Tudor Aaron Istodor şi Alexandra Ioniţă – spun povestea unui psihopat care hărţuieşte femei şi care, departe de a le agresa fizic, reuşeşte să le ţină sub o continuă teroare, într-un joc al minţii care forţează graniţele moralităţii.

„Dacă piesa aceasta este despre ceva, atunci ea este despre abilitatea noastră vastă de a ne manipula unii pe ceilalţi. Despre darul nostru minunat de a minţi. Este despre puterea oribilă a carismei noastre. Este despre capacitatea noastră de a crede în orice adevăr, în forma în care ni se potriveşte. Este despre puterea noastră imediată de a ierta; nevoia noastră de a merge mai departe. Este despre compromis, despre dorinţa noastră de a ajunge în pat cu călăul. Este despre nelegiuirea noastră morală; pierderea instinctelor şi credinţelor noastre. Este despre capacitatea noastră de a asimila oroarea, faptul că o crimă este o crima doar dacă ni se întâmplă nouă; nimic altceva nu ne mânie. Este despre crimele noastre oribile; nu despre faptul că se întâmplă sau că ştim de ele şi întoarcem pagina.“ (Gardner McKay)

Pentru rolul din spectacolul Voyeur, în anul 2014, Tudor Aaron Istodor a luat Premiul pentru interpretare masculină la Undercloud – Festival de Teatru Independent de Orice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Cultural Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare