Ziarul electronic al arădenilor

Voluntarii SEV ai Asociaţiei Sirinia au participat la o campanie de ecologizare în Ineu

1Voluntarii străini din cadrul proiectului „A Number. A Letter. A Smile.”, ai Asociaţiei Sirinia au demarat în acest sfârşit de săptămână la Ineu campania “Let’s do it Ineu”.

„A Number. A Leter. A Smile.” este un proiect al Asociaţiei Sirina, care îşi propune să dezvolte activităţi de voluntariat cu tineri şi copii din localitatea Ineu, Arad. Proiectul se încadrează într-o acţiune-cheie, mobilitatea tinerilor, finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.

Aproximativ 30 de persoane, voluntari străini, membrii asociaţiei, profesori și elevii Liceului Tehnologic “Sava Brancovici” au participat la acţiunea de ecologizare “Let’s do it, Ineu”, organizată în oraș, dorind astfel să dea un exemplu pozitiv cu privire la protejarea mediului înconjurător.

În cadrul activităţii organizate de voluntarii străini s-au adunat pet-uri, ambalaje din plastic şi hartie, cutii si doze din aluminiu, resturi menajare, lăsând în urmă o zonă curată.

Toţi sunt conştienţi de importanţa gestului lor și mulțumiți de reacția pozitivă a oamenilor din comunitate care i-au felicitat.

Toate aceste acţiuni sunt menite să ofere experienţă de muncă tinerilor şi copiilor, să îşi dezvolte abilităţi sociale, de comunicare, de planificare precum şi lucrul în echipă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociaţia Sirinia. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

2

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.