Ziarul electronic al arădenilor

Voluntarii SEV ai Asociaţiei Sirinia au organizat evenimentul „Copilăria-Limbaj Universal”, la Ineu

13330262_10206486877186520_1396742537_nVoluntarii străini din cadrul proiectului „A Number. A Letter. A Smile”, ai Asociaţiei Sirinia au desfășurat în acest început de săptămână, la Ineu, evenimentul intercultural“ Copilăria – Limbaj Universal”.

„A Number. A Leter. A Smile.” este un proiect al Asociaţiei Sirina, care îşi propune să dezvolte activităţi de voluntariat cu tineri şi copii din localitatea Ineu, Arad. Proiectul se încadrează într-o acţiune-cheie, mobilitatea tinerilor, finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.

Miercuri, cu ocazia zilei de 1 Iunie, în Parcarea centrală a orașului Ineu voluntarii străini ai Asociației Sirinia au desfășurat evenimentul “Copilăria – Limbaj Universal”.

La această manifestare au participat o mulțime de elevi împreună cu cadrele didactice din cadrul Liceului Tehnologic “Sava Brancovici” și Liceul “Mihai Viteazu”. Aceștia au luat parte la diverse activități, cum ar fi desene pe asfalt, karaoke, flashmob și realizarea de figurine din baloane colorate – realizate de către voluntrii Sirinia.

Activitățile au fost amuzante, copiii fiind entuziasmați și bucuroși– toate acestea spre bucuria voluntarilor, a profesorilor, a însoțitorilor și a reprezentanților asociației, iar creativitatea și bucuria au fost la cel mai înalt nivel, într-o mare de spațiu verde, culoare si voie bună!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația Sirinia. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.