Vitezomani depistați pe drumurile din Arad

Publicat de actualitati-arad in 19 May, 2014 | Parerea ta

politiaPeste 550 de amenzi, în valoare de 120.000 lei, au fost date de polițiștii rutieri din Arad, în timpul unor acțiuni derulate atât în municipiu, cât și în județ, iar 300 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru depășirea vitezei legale.

De asemenea, polițiștii au mai dat 250 de amenzi pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. Tot în cadrul acțiunilor au fost reţinute 31 permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare.

Printre cei care au fost prinși în trafic că au depăşit viteza legală cu peste 50 de km/h se află și Dragoş P., de 46 de ani, din Bucureşti, care a fost depistat pe DN 79, în localitatea Zimand, condcând un autoturism cu 114 km/h.

Pe DN 7, în localitatea Vinga, a fost depistat Radu M., din Arad, care a condus un autoturism cu viteza de 116 km/h.

Tot pe DN 7, în localitatea Sâmbăteni, a fost depistat şi Andrei C., de 24 de ani, din judeţul Hunedoara, care circula cu viteza de 131 km/h.

De asemenea, pe DN 7, în localitatea Bârzava, au fost depistaţi în trafic Sukru U., de 53 ani, din Olanda, care a condus cu viteza de 111 km/h, Daniel E., de 34 ani, din judeţul Bihor, care a condus cu 103 km/h, Florentin C., de 37 ani, din Târgovişte, care conducea cu 102 km/h, Claudiu T., de 25 de ani, din judeţul Arad, care a condus autoturismul cu viteza de 106 km/h, şi Attila F., de 25 ani, din Târgu Mureș, care a condus cu viteza de 108 km/h.

Totodată, pe DN 7, în localitatea Păuliş, au fost depistaţi Andrei H., de 37 ani, din Arad, care a condus autoturismul cu viteza de 103 km/h, şi Laurenţiu G., de 37 ani, din judeţul Argeş, care a condus cu 103 km/h.

Cei depistați conducând cu viteze peste limita legală le-au fost reţinute permisele de conducere.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare