Ziarul electronic al arădenilor

Vițel cu cartofi noi la cuptor

Ingrediente:

Un kg carne de vițel fără os

un kg cartofi noi

250 gr Kaizer

2 morcovi noi

4 fire usturoi verde

un ardei iute

câteva frunzulițe de rozmarin verde

pătrunjel verde

100 ml ulei de măsline

sare de mare

Mod de preparare:

Legumele se curăță, se spală și se taie rondele. Într-o tavă se așează intercalat felii de carne și cartofi. Legumele se presară pe deasupra. Peste carne se pune usturoiul rondele iar peste cartofi frunzulițele de rozmarin. Adăugați o cana cu apă și stropiți cu ulei. Dați la cuptor friptura o oră, jumătate din timp acoperită, jumătate neacoperită.  Serviți friptura rumenă cu pătrunjel tocat deasupra.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *