Vino, cunoaşte, încearcă toate sporturile din Arad!

Publicat de actualitati-arad in 18 Mar, 2013 | Parerea ta

salaTârgul Sportului Arădean, eveniment ajuns la a doua ediție, se va desfășura în perioada 4-6 aprilie, iar organizatorii își doresc să atragă câți mai mulți copii spre sport.

Târgul se va desfășura la Sala Sporturilor „Victoria”, Bazinul Olimpic „Delfinul” și în Piaţa Sporturilor.

„Alege sportul“ – Târgul Sportului Arădean este un eveniment interactiv, în cadrul căruia pot fi testate diverse sporturi, iar specialiștii vor oferi consiliere pentru sporturi de masă, dar și pentru sporturi de performanță.

Organizatorii au anunțat că scopul principal al acestui târg este atragerea copiilor către sportul de masă sau de performanță.

La acest eveniment este așteptată participarea a peste 3.000 de elevi arădeni, la concursuri şi demonstraţii sportive în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

În cadrul târgului vor fi prezente și vor expune cluburi şi asociaţii sportive, săli de fitnes, aerobic şi culturism, spa-uri, producători de suplimente alimentare, specialiști de la medicina sportivă și alternativă, furnizori de materiale şi echipament sportiv, organizatori de evenimente sportive.

Organizatorii pregătesc și atracții pentru vizitatorii târgului: escaladă la perete de 6 m înălţime, echitaţie cu ponei, măsurători antropometrice efectuate de specialişti de la Universitatea Semmelweis din Budapesta, Ungaria, căţărare pe lăzi, speed check (radar viteză minge), ambarcaţiunea „Dragon”, concursuri cu premii și demonstraţii sportive.

Prima ediție a Târgului Sportului Arădean, desfășurată anul trecut, a fost vizitată de aproximativ 3.000 de persoane. În cadrul târgului au fost 65 de expozanți și au fost prezentate 35 de ramuri sportive.

Organizatorii ediției din acest a târgului Primăria municipiului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret și Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare