Victor Ponta şi-a anunţat candidatura la Preşedinţia României. PSD a aprobat-o

Publicat de actualitati-arad in 29 Jul, 2014 | Parerea ta

pontaConsiliul Naţional lărgit al PSD a adoptat, marţi, la Craiova, în unanimitate, rezoluţia prin care susţine candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale şi prin care toate organizaţiile PSD se angajează să întreprindă toate acţiunile necesare pentru câştigarea scrutinului.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a prezentat la reuniune această rezoluţie, prin care se ia act de decizia preşedintelui PSD Victor Ponta de a candida la funcţia de preşedinte al României, arătând că, în unanimitate, Consiliul Naţional acceptă candidatura lui Victor Ponta.

Potrivit rezoluţiei, Consiliul Naţional al PSD consideră că alegerea lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte “va garanta realizarea unei schimbări autentice în România” şi va însemna “sfârşitul unui regim abuziv şi un nou început bazat pe valorile autentice ale poporului roman”.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, marţi, la Craiova, unde şi-a anunţat în faţa CN al PSD decizia de a candida la funcţia de preşedinte al României, că în calitate de şef de stat va sprijini şi promulga o Constituţie aşa cum a fost propusă de USL în 2012.

“Am convingerea că în noiembrie o să câştigăm. Vă anunţ de pe acum că voi sprijini, voi promulga o modificare a Constituţiei aşa cum a fost propusă de noi toţi, de USL în 2012, o Constituţie care să stabilească foarte clar ce face preşedintele, ce face Guvernul, ce face Parlamentul, ce are de făcut un primar, un preşedinte de CJ, o Consituţie care să ne ajute să evităm conflictele, nu să ajungem în fiecare zi sau săptămână la o luptă”, a spus Ponta.

sursa: mediafax.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare