Victimele accidentului din Muntenegru, comemorate la Arad

Publicat de actualitati-arad in 26 Jun, 2013 | Parerea ta

DSC_0122-2Zeci de tineri din Arad au aprins, miercuri seara, lumânări în memoria românilor care și-au pierdut viața în accidentul de autocar din Muntenegru.

Arădenii au fost invitați în fața Sălii Polivalente să participe cu o lumânare și o strângere de mână la crearea unui lanț uman în memoria celor care și-au pierdut viața într-un mod tragic în accindentul din Muntenegru.

„Este zi de doliu național, o zi cu adevărat tristă, instituită în memoria victimelor din tragedia consumată pe pământ muntenegrean. Niciunul dintre pasagerii autocarului nu și-ar fi imaginat vreodată că bucuria plecării în concediu se va amesteca atât de repede cu infernul morții sălbatice: e ceva ce s-ar fi putut întâmpla, oricând, oricăruia dintre noi. Aradul este printre primele orașe din țară care a comemorat victimele accidentului din Muntenegru“, au spus particpanții la evenimentul de miercuri seara.

Cei care au fost prezenți au păstrat un moment de reculegere în memoria victimelor accidentului. De asemenea, au scris pe platoul din fața Sălii Polivalente „Muntenegru – 18“ și au fost aprinse zeci de lumânări.

18 persoane și-au pierdut viața, iar alte 29 au fost rănite, după ce un autocar cu turişti români a căzut într-o prăpastie de pe podul Grlo din Muntenegru, duminică seara.

Guvernul a decis ca ziua de miercuri, 26 iunie 2013, să fie zi de doliu naţional pentru victimele accidentului din Muntenegru.

Evenimentul de miercuri seara de la Arad a fost organizat integral de voluntarii Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară.

DSC_0164-2

DSC_0142-1

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare