Ziarul electronic al arădenilor

Vicii&Delicii, târg de vinuri și salon gastronomic, la Expo Arad

În perioada 7-8 octombrie, la Expo Arad, iubitorii de vinuri și nu numai vor avea parte de o experiență deosebită la prima ediție a târgului de vinuri și salon gastronomic, „Vicii și Delicii“.

Această primă ediție va aduna peste 30 de reprezentanți ai industriei vinului din întreaga țară și din stăinătate, dar și o selecție de răsfățuri exclusiviste din categoriile: beri artizanale, băuturi spirtoase, mezeluri, brânzeturi și dulciuri de calitate superioară.

Târgul „Vicii și Delicii“ va oferi o experiență completă. Începând cu mâncăruri delicioase gătite de Chefi celebri cum este Adi Hădean împreună cu cei mai pricepuți Chefi din Arad, continuând cu vinuri asortate de renumitul somelier Sergiu Nedelea și terminând cu deserturi savuroase, gusturile vizitatorilor vor fi răsfățate.

Tombola vizitatorilor

Premiul cel mare, un frigider de vinuri, va fi oferit de CCIA Arad, organizatorul târgului, și de sponsorul Climadiff, liderul pieței de cave de vin din Franța.

Câștigătorul locului 2 va primi o sticlă de vin din anul în care s-a născut – da, indiferent de an, vor fi vinuri începând de la 1900 până astăzi.

Alți 30 de vizitatori vor câștiga 30 de sticle de vin din partea expozanților târgului.

Licitație caritabilă la „Vicii și Delicii“

Târgul Vicii și Delicii propune vizitatorilor și expozanților și o secțiune caritabilă pentru ziua de 8 octombrie. Va exista o licitație unde vor fi puse la vânzare vinuri selecte, donate de expozanți. Banii strânși în urma vânzării vinurilor împreună cu banii strânși în cadrul secțiunii de live cooking vor fi donați către două Organizații Non-guvernamentale care sprijină copiii autiști și construiesc aripa unui orfelinat din localitatea Bocsig, judeţul Arad. Este vorba despre asociațiile Casa cu Lacăt și Asociația Integra.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, organizatorul târgului, consideră că Aradul poate găzdui evenimente elegante, frumoase și de anvergură. Localizarea târgului este una extrem de generoasă, centrul expozițional Expo Arad fiind cel mai mare și mai modern din vestul țării și al doilea ca dimensiune după Romexpo.

Programul Târgului

Sâmbătă, 7 octombrie

13.00 Deschiderea oficială

14.00-15.00 Live cooking cu Adi Hădean

14.00-15.00 Workshop „Asocierea preparatelor culinare cu vinurile” cu Sergiu Nedelea (în cadrul live cooking-ului)

17.00-18.00 Workshop „Vinul nostru cel de toate zilele” cu Sergiu Nedelea

16.00 – 21.00 Live cooking cu cei mai buni chefi arădeni

19.00 Licitație caritabilă

21.00 Închidere

Duminică, 8 octombrie

13.00 Deschidere

13.00 – 20.00 Live cooking cu cei mai buni chefi arădeni

15.00-16.00 Workshop „Vinul între Retailer și HoReCa” cu Sergiu Nedelea

20.00 Închiderea evenimentului

Contact

Vlad Cherchezan, tel:+40 728 280 286, email: vlad.cherchezan@ccia-arad.ro

Facebook.com/ViciiSiDelicii,  www.targulviciisidelicii.ro.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.