VEZI cum a fost prins un bărbat care a furat banii din pomelnice de la schitul Straja

Publicat de actualitati-arad in 28 Dec, 2017 | Parerea ta

Un bărbat care a furat banii din pomelnice de la schitul Straja a fost prins la scurt timp, după ce a mers la postul jandarmilor montani, s-a recomandat ca fiind de la Serviciul de Protecţie şi Pază şi a cerut voie să folosească toaleta.

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi de către Jandarmeria Hunedoara, la postul montan de jandarmi din Straja s-a prezentat un bărbat care a susţinut că este de la SPP şi a cerut permisiunea de a folosi toaleta din sediul postului.

Jandarmilor li s-a părut suspect şi l-au legitimat, apoi i-au cerut bărbatului să le arate ce are în bagaje, moment în care au descoperit mai multe bancnote de 1, 5, 10 şi 50 de lei, pomelnice şi diverse obiecte bisericeşti. Jandarmii au mers la schitul din staţiunea Straja, unde, după ce au vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere, au observat că bărbatul furase bunurile din interiorul bisercii.

”Întrebat despre fapta comisă bărbatul a refuzat să facă orice fel de afirmaţie sau să dea vreo declaraţie precum şi să semneze orice act procedural sau de altă natură”, mai arată sursa citată.

Bunurile furate şi suma de 980 de lei au fost ridicate şi predate stareţului schitului, iar hoţul a fost dus la sediul Poliţiei Lupeni, pentru continuarea cercetărilor.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Din tara

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare