Arădenii sunt invitaţi la Revelionul popular

Publicat de actualitati-arad in 29 Dec, 2014 | Parerea ta

IMG_8568Arădenii sunt invitați să sărbătorească trecerea în noul an în centrul orașului, unde va fi organizat un spectacol, dar și un un foc de artificii.

Astfel, în seara zilei de 31 decembrie, pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca, de la ora 22.00, trupa Dara, care va fi urmată de Ricardo Caria, iar de la ora 23.00, în fața publicului vor apărea cei de la trupa Colors in Stereo.

Dara este un proiect arădean, constituit din foștii componenți ai Hidro Grup 8 (anii ‘80). Repertoriul trupei este format din alternative folk/post, rock/metal.

Ricardo Caria este cetăţean portughez stabilit la Arad, care devenit cunoscut publicului după participarea sa la mai multe emisiuni-concurs de muzică uşoară.

Colors in Stereo este o trupă din București, cu un repertoriu care variază de la piese disco, pop, dance, indie, r&b, pop-rock.

Reprezentanţii Centrului Municipal de Cultură Arad au mai informat că la trecerea dintre ani va fi un foc de artificii de câteva minute, „unul dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani“.

De asemenea, pe scenă sunt așteptați să urce la trecerea dintre ani primarul Gheorghe Falcă, viceprimarii, dar şi consilieri locali.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare