VEZI cine cântă la Arad de Ziua Națională

Publicat de actualitati-arad in 27 Nov, 2013 | Parerea ta

1466024_455704567882577_1124218150_nMunicipalitatea arădeană a pregătit un program artistic pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României, evenimentele urmând să se deruleze în 30 noiembrie și 1 Decembrie.

Ca și anul trecut, un concert de muzică ușoară va avea loc în 30 noiembrie, când este sărbătorit Sfântul Andrei, ocrotitoul României.

Astfel, sâmbătă, de la ora 19.00, pe scena amenajată în fața Palatului Administrativ vor vor urca Horia Brenciu și Alex Velea.

Pentru ziua de 1 Decembrie, când este sărbătorită Ziua Națională a României, a fost pregătit un spectacol de muzică populară, care se va desfăşura tot în faţa Palatului Administrativ.

De la ora 17.00, pe scena din centrul Aradului vor fi prezenți cei din orchestra municipiului Arad și ansamblul municipiului Arad, precum și soliștii vocali Viorel Leric, Ionuț Langa, Aurel Ungur, Maria Rașca, Daniela Dudaș și Ștefan Muntenaș.

De asemenea, pe scenă vor mai urca Veta Biriș, Nicolae Recolciuc și Tinu Vereșezan.

Cei care vor participa la aceste manifestări vor putea să servească la Târgul de Iarnă din fața Palatului Administrativ fasole cu ciolan, vin fiert, țuică fiartă și preparate tradiționale românești.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare