VEZI ce mașini au fost găsite abandonate în Arad

Publicat de actualitati-arad in 04 Feb, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAutorităţile locale au început demersurile pentru identificarea proprietarilor a trei remorci şi a mai multe autoturisme și microbuze, care au fost găsite abandonate în mai multe zone din Arad.

De la începutul anului, pe mai multe străzi din municipiu au fost depistate 12 autoturisme și trei remorci, se menționează într-un anunț al Primăriei.

Conform legii, pe pagina de internet a Primăriei au fost publicate caracteristicile tehnice ale vehiculelor şi au fost trimise somaţii pentru identificarea proprietarilor sau deţinătorilor legali ai acestora.

Reprezentanții municipalității au depistat un autoturism şi trei remorci care au fost fost abandonate pe Calea Aurel Vlaicu. De asemenea, în zona central a orașului, pe strada Grigore Alexandrescu, a fost găsit abandonat un autoturism „Lincoln“.

În cartierul Pârneava, pe strada Pădurii, au fost găsite abandonate două autoturisme, o Skoda și un Fiat Punto.

De asemenea, cei de la Primărie au mai găsit un autoturism Mercedes 7528 SP 37, care este abandonat în cartierul Bujac, pe strada Gloriei, şi un Volkswagen, abandonat pe strada Panselei din cartierul Sânicolaul Mic.

În cartierul Cadaş, pe strada Lungă, a fost identificat şi declarat abandonat un Fiat Transporter. Tot pe aceași stradă a fost găsit abandonat și un Ford Mondeo.

Pe strada Vişinului din cartierul Grădişte a fost identificat un autoturism Ford Escort, iar în cartierul Alfa, pe strada Conduraşilor, a fost abandonat un Peugeot Transporter

În cartierul Aradul Nou, pe strada Gheorghe Sion, reprezentanţii municipalităţii au identificat un autoturism Dacia 1310, iar în cartierul Drăgăşani, pe strada Grigore Ureche, a fost abandonat un autoturism Dacia Logan.

În cazul în care proprietarii vehiculelor nu le vor ridica de pe domeniul public, acestea vor fi transportate la Depozitul de mașini şi vor fi vândute prin licitaţie publică, banii obţinuţi urmând să intre în bugetul local.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare