VEZI ce au pățit locatarii unui bloc din Chișineu Criș

Publicat de actualitati-arad in 13 Dec, 2014 | Parerea ta

facturiO femeie a fost trimisă în judecată după ce procurorii au stabilit că aceasta presta diverse activități administrative într-un bloc din orașul arădean Chișineu Criș, unde a încasat bani de la locatari pentru plata facturilor, însă nu a efectuat plăți către furnizorii de utilități, iar pe listele de cheltuieli erau înscrise sume de bani care nu reflectau realitatea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş a informat că a dispus trimiterea în judecată a Rodicăi Matiș, pentru gestiune frauduloasă în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, „în perioada iunie 2008 – martie 2011, Rodica Matiș, în baza înţelegerilor verbale avute cu proprietarii apartamentelor din Bl. A, situat pe str. Înfrăţirii, nr. 151 din Chişineu-Criş, şi a unui proces verbal de preluare a gestiunii, din data de 23 iulie 2008, a realizat activităţi de întreţinere a scării blocului (igienizare, reparaţii), operaţiuni de calculare şi încasare sume de bani, a efectuat plăţi facturi, reţinând cu titlu de echivalent bănesc al serviciilor prestate anumite sume de bani“.

Conform procurorilor, cu ocazia efectuării activităţilor faptice de gestiune la blocul respectiv, Rodica Matiș a produs un prejudiciu de 14.408 lei, deoarece nu a achitat unele facturi de utilități, în condiţiile în care femeia încasa de la locatari sume de bani cu aceasta destinatie.

De asemenea, femeia a încasat în plus sume de bani de la locatari, faţă de sumele rezultate din facturile pentru utilităţi.

Anchetatorii au mai menționat că Rodica Matiș a înscris în listele de cheltuieli comune sume de bani care nu reflectau realitatea.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş pentru soluţionare.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare