Ziarul electronic al arădenilor

VEZI ce au furat opt hoți din 20 de imobile

hotiOpt bărbaţi, care sunt suspectaţi că au furat bunuri în valoare de peste 80.000 lei, din 20 de imobile din municipiul Arad, au fost depistați de polițiști, trei dintre ei fiind arestaţi preventiv.

Conform anchetatorilor, în ultimele trei luni, pe raza municipiului Arad au fost sesizate 29 de furturi din locuinţe, garaje şi anexe, iar în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului au fost soluţionate 20.

„În cadrul activităţilor desfăşurate pentru depistarea autorilor acestor fapte şi pentru recuperarea prejudiciului, poliţiştii au constatat că în majoritatea cazurilor (16), furturile au avut loc din imobile nelocuite, pe timp de noapte, când persoanele suspectate că au săvârşit aceste infracţiuni au escaladat gardul imobilului şi au pătruns în incintă prin forţarea uşilor sau a geamurilor“, se menționează într-un comunicat de presă remis, luni, de IPJ Arad.

Bunurile sustrase au constat în obiecte electronice şi electrocasnice, bijuterii şi bani, valoarea acestora fiind estimata la aproximativ 84.000 lei. Bunurile sustrase din garaje, boxe sau anexe constau în scule de lucru, ori unelte de pescuit.

Cele opt persoane cercetate au vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani. „Acestea sunt cercetate în 20 de cazuri de furturi, dar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii loc activităţi infracţionale“, se mai menționează în comunicatul de presă.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.