Vezi care sunt pasiunile pe care românii şi le menţionează în CV-uri

Publicat de actualitati-arad in 27 Mar, 2013 | Parerea ta

cvUn casier de fast-food pictează, cântă şi dansează în timpul liber, un director de asigurări pune pe picior de egalitate susurul unei ape şi mulţumirea unui client, hobby-ul unui candidat este să confecţioneze căsuţe din beţe de chibrit etc.

Aceste pasiuni ies la iveală cu ajutorul unei incursiuni în baza de CV-uri postate pe eJobs.ro, personalitatea candidaţilor oferind surprize nebănuite atunci când trebuie să îi cucerească pe managerii de HR.

Din CV-ul unui director regional pe asigurări: “muzica şi susurul unei ape să fie egală cu mulţumirea unui client în orice situaţie”

Din CV-ul unui Director Resurse Umane: “Citesc mult inca din copilarie (aproximativ 2 carti pe zi pana la inceperea facultatii, acum aproximartiv 2 carti pe saptamana) si ascult foarte multa muzica ambientala si electronica. Sunt foarte ordonat, comunicativ, muncesc in salturi, cu perioade de pauza, prefer un program flexibil, lucrez foarte bine noaptea. pana acum 2 ani am dus o viata cu program sportiv, si in prezent merg regulat la o sala de sport ( nu atat de des cum as dori)”.

Din CV-ul unui casier de fast-food: “Imi place sa citesc recreational, dar si presa, sa joc volei, sa pictez, sa desenez si sa cant” (o personalitate completă!).

Din CV-ul unui Procurement Manager: “Hobbyuri: Şedinţele de bloc. Reparaţiile casnice. Discuţiile de la om la om. Practic badminton (amatori)”

Din CV-ul unui director de operaţiuni într-o bancă: “sunt o persoana cu vederi foarte largi, usor adaptabila si dornica de nou, modesta atat cat trebuie. ma motiveaza constiinta ca sunt mult mai capabila si mai corecta decat multi altii”

Din CV-ul unui manager regional retail: “Personalitate puternica, motivata de o functie sau un loc de munca in care mi se cere implicare in proportie de 100%(urasc lucrurile facute superficial). Am un stil de viata agitat, dar extrem de ordonat. Foarte autocritica si in permanenta dornica de a-mi testa limitele fizice si intelectuale. In plan personal, sunt o persoana iubitoare de lucruri frumoase (animale, calatorii, literatura) si pasionata de politica”.

Din CV-ul unui şef de benzinărie: “Visul meu este sa traiesc si sa muncesc in asa maniera incat o mare masa de oameni sa imi urmeze exemplu si sa fie mandri ca ma cunosc”.

Din CV-ul unei studente cu obiectivul de carieră Vanzator într-un magazin de haine: “Imi place foarte mult sa fac poze, ma inspira, si imi place sa dau o semnificatie unor obiecte care la prima vedere nu ar avea o semnificatie atata de mare pentru oricine. Imi place sa merg la karaoke si desigur la facultate unde pot sa-mi fac eu programul pentru ca daca as lucra facultatea nu ar fi un impediment. Imi doresc foarte mult sa lucrez pentru k vreau sa vad cum e, vreau sa fiu mai independenta, sa-mi demonstrez mie ca pot sa si lucrez si cu toate astea sa mai am timp liber si pentru ca mi se pare o oportunite. In orice domeniu te-ai axa peste tot ti se cere experienta. Trebuie sa se vada ca mai faci ceva pe langa scoala si studii”

Din CV-ul unui inginer de instalaţii: “imi place sa confectionez casute din bete de chibrit”.

sursa: realitatea.net

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Din tara

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare