VEZI când vor fi aprinse luminile de sărbători în Arad

Publicat de actualitati-arad in 29 Nov, 2014 | Parerea ta

IMG_7532Aprinderea festivă a iluminatului pentru sărbătorile de iarnă, dar și a instalațiilor de lumini din cei doi brazi de Crăciun din centrul Aradului, a fost programată pentru seara zilei de joi, 4 decembrie, momentul fiind urmat de un concert susținut de Connect-R.

Evenimentul în cadrul căruia va fi pornit iluminatul stradal specific sărbătorilor de iarnă, precum și a luminițelor din brazii de Crăciun, va începe la ora 18.00, pe platoul din fața Palatului Administrativ.

În deschiderea festivității de joi seara, pe scena amplasată în centrului orașului vor evolua copiii care sunt înscrişi la diferite cercuri la Palatul Copiilor.

După momentul aprinderii festive a iluminatului de sărbători în municipiul Arad, pe scena amplasată în centrul orașului va urca Connect-R, care va susține un concert.

Pentru sărbătorile de iarnă din acest an, în municipiul Arad au fost montate sute de mii de beculeţe colorate, ghirlande luminoase şi perdele de lumină.

De asemenea, în fața Palatului Administrativ au fost amplasați doi brazi de Crăciun, înalți de aproximativ 15 metri, care au fost aduși din Munții Apuseni.

Brazii de Crăciun din centrul Aradului vor fi împodobiţi cu mii de beculețe multicolore, flash-uri, globuri și beteală.

Totodată, firma care asigură serviciile de iluminat public în Arad a montat deja sute de mii de beculeţe colorate şi tuburi luminoase, dar si bannere luminoase, cu inscripţia „La mulţi ani!”.

Ghirlandele şi bannerele au fost montate deja în mai multe zone din centrul Aradului, în intersecţiile mari, pe poduri şi la intrările în oraș.

În zona Palatului Administrativ, unde este organizat Târgul de Iarnă, pe strada Romul Veliciu, au fost montate perdele luminoase.

De asemenea, strada Meţianu, prima stradă pietonală din oraş, va fi iluminată festiv cu candelabre şi globuri, formate din sute de luminiţe albe şi roşii.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare