„Verde pentru biciclete“, la Zăbrani

Publicat de actualitati-arad in 27 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPrimăria comunei Zăbrani, organizează şi în acest an „Verde pentru biciclete”, eveniment care are ca deviză „Promovăm mişcarea, promovăm mediul înconjurător”.

Toţi cei care doresc, sunt invitaţi să îşi scoată din curte bicicletele şi să participe la evenimentul ajuns în acest an la cea de a şaptea ediţie.

„Sâmbătă, 29 august 2015, începând cu ora 9.30 îi aştepătm pe toţi cei care iubesc mişcarea în faţa Primăriei Zăbrani, pentru a pleca cu bicicletele pe traseul Zăbrani – Chesinţ – Neudorf – Lipova, iar la ora 10.30 din Lipova spre Neudorf – Chesinţ – Zăbrani.

Am iniţiat acestă acţiune deoarece dorim să tragem un semnal de alaramă, în special pentru cei tineri, şi să conştientizăm cetăţenii că doar renunţând la maşini, atunci când acestea nu sunt absolut necesare, mai ales când au de parcurs distanţe mici de câţiva kilometri, vor putea proteja mediul înconjurător şi vor reduce poluarea”, a declarat Marian Toader, susţinut de agenţi economici.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Zăbrani. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare