Ziarul electronic al arădenilor

„Vatra arădeană” a donat un ecograf Arhiepiscopiei Aradului

12968715_218786651817620_184445720_nAsociația „Vatra arădeană” a donat un ecograf Arhiepiscopiei Arad pentru dotarea cabinetului medical „Sfinții doctori Cozma și Damian”, care funcționează sub egida Arhiepiscopiei.

Aparatul va veni în sprijinul persoanelor vulnerabile din municipiul și județul Arad, care sunt consultate în cadrul programelor umanitare ce se derulează la cabinetul medical.

Donația Asociației „Vatra arădeană” constituie un suport important pentru cadrele medicale care își desfășoară activitatea în mod voluntar la cabinetul deschis de Arhiepiscopia Aradului, în sprijinul celor care au nevoie de asistență medicală de specialitate dar nu își pot permite să plătească consultații la specialiști din sistemul medical privat.

„Am decis să facem această donație pentru că este în spiritul credinței creștine să ne ajutăm aproapele și să dăm din prinosul nostru pentru cei care au nevoie de ajutor.

Asociația noastră va rămâne și pe viitor un partener al Arhiepiscopiei Aradului în programe de asistență socială și ajutorare a celor aflați în nevoie. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Ciprian Florin Luca, președintele Asociației „Vatra arădeană”.

„Mulțumim președintelui „Vetrei arădene” pentru acest gest de mare încărcătură umană, care ne va ajuta în misiunea noastră de a asigura asistență medicală pentru persoanele vulnerabile din Arad care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat părintele Gabriel Mariş, consilier social al Arhiepiscopiei Aradului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă „Vatra arădeană”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *