Vasile Blaga: „PDL nu va vota bugetul pe 2014. Este fanariot şi parşiv“

Publicat de actualitati-arad in 24 Nov, 2013 | Parerea ta

blgaPDL nu va vota bugetul de stat pe 2014, pe motiv că este unul „fanariot şi parşiv”, axat numai pe noi taxe şi impozite, a afirmat preşedintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

“Pentru prima dată după 23 de ani am văzut un lucru pe care nu l-am mai văzut: toată lumea este împotriva acestui buget. Pentru că nu se poate, pur şi simplu, să nu iei nicio măsură de creştere economică, să-ţi propui să aduni cinci miliarde de lei din noi taxe şi impozite şi un leu să nu bagi din aceştia în consum. Pentru că înţeleg că socialiştilor le convine, dar noilor socialişti din PNL nu înţeleg cum le convine să nu ia nicio măsură de creştere economică”, a afirmat democrat-liberalul.

El a mai spus că majoritatea USL nu a acceptat nici măcar un amendament, din cele 1.300 pe care le-a depus PDL.

„Nu acceptă nimic, deşi noi am avut discuţii cu dânşii. Am propus 1.300 de amendamente şi de data asta sunt amendamente de fond (…) Nu au acceptat absolut nimic. Ce să accepte?”, a comentat preşedintele PDL.

Fiind întrebat dacă parlamentarii democrat-liberali vor vota proiectul de buget pe 2014, el a răspuns negativ.

„Şi noi (PDL n.r.) le spunem şi azi, domnule Antonescu, domnule Chiţoiu, acceptând acest buget, nu faci nimic altceva decât să capitulezi, să semnezi capitularea PNL-ului în faţa PSD-ului. Ăsta e adevărul gol-goluţ. Pentru că, astăzi, PNL-ul condus de domnul Antonescu nu este altceva decât un altfel de PSD. Aceşti oameni au construit, din nefericire, un buget fanariot, bazat numai pe noi taxe şi impozite. Şi, aş spune eu, şi un buget parşiv”, a punctat Vasile Blaga.

sursa: rnews.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare