Vasile Blaga: „O să candidez la şefia PDL pentru că am ţinut partidul unit“

Publicat de actualitati-arad in 11 Feb, 2013 | Parerea ta

blagaVasile Blaga a declarat că în BPN s-a votat în unanimitate propunerea de a organiza Convenţie pe 23 martie,el precizând că va candida pentru un nou mandat de lider al PDL deoarece a ţinut partidul unit “în cele mai grele momente ale existenţei lui”,chiar dacă a dat dovadă de prea multă “îngăduinţă”.

,,Tot azi am hotărât să convocăm pentru 22 februarie, ora 14.00 la grupul parlamentar dinn Cameră Colegiul Director Naţional al partidului care să stabilească şi ordinea de zi a CNC din 23 şi pe de altă  parte să şi pregătim Convenţia Naţională a PDL şi la propunerea mea, în unanimitate Biroul a fost de acord să propunem data de 23 martie”, a spus el  în cadrul unei conferinţe de presă.

De asemenea, liderul PDL a precizat că o să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al democrat-liberalilor, deoarece în opinia lui a ţinut partidul unit ,,în cele mai grele momente ale existenţei lui”, chiar dacă a dat dovadă de prea multă ,,înngăduinţă”.

,,O să candidez la Convenţia Naţională a partidului. Eu cred că 23, dacă aceasta va fi data, este un punct important în viaţa partidului nostru pentru că până la urmă va trebui să trecem de la gestiunea de criză a partidului, ne ocupăm de lucrurile astea de după alegerile locale, la tot ce înseamnă perioada de reconstrucţie adevărată a partidului. Cred că am ţinut partidul unit în cele mai grele momente ale existenţei lui chiar dacă am dat dovadă de prea multă îngăduinţă, nu prea îmi stau mie lucrurile astea în caracter, dar am făcut-o tocmai pentru ca partidul să rămână unit în vremuri grele”, a afirmat preşedintele PDL.

,,Cred că PDL est singura forţă politică în jurul căruia se pot coagula forţele de centru dreapta. Cred de asemenea şi îmi asum participarea la  guverarea din 2016 şi desigur împreună cu ceilalţi colegi desemnarea unui candidat serios, puternic, susţinut de un partid puternic la alegerile prezidenţiale de anul viitor”, a completat Vasile Blaga.

Fiind întrebat dacă are în vedere o posibilă candidatură la alegerile prezidenţiale, el a spus că ,,este prematur” să discute despre aşa ceva. ,,E prematur. Am spus că ceea ce îmi asum eu acum este de a desmena împreună cu colegii din partid. Nu am în acest moment această intenţie, trebuie să discut cu colegii. Toate la timpul lor”, a răspuns democrat-liberalul.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare