Ziarul electronic al arădenilor

Varză dulce cu carne de vită

Ingrediente:

o varză medie

2 ardei graşi roşii

o ceapă

un morcov

jumătate rădăcină pătrunjel

3 roşii cherry

500 g carne de vită fiartă

o lingură de ulei

4 frunze de dafin

sare, piper

Mod de preparare:

Varza se spală bine şi se îndepărtează primele frunze. Se spală şi se curăţă ceapa, morcovul, ardeii, roşiile şi rădăcina de pătrunjel. Se toacă mărunt şi se pun la fiert în puţină apă cu ulei aproximativ 15 minute.

Adăugăm carnea de vită fiartă în prealabil şi tăiată cubuleţe şi varza tăiată fâşii. Punem 300 ml de apă şi frunzele de dafin. Oala va fi semiacoperită până când varza începe să se înmoaie.

Asezonăm cu sare şi piper, iuţim puţin focul şi o lăsăm până scade apa.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.