Ingrediente:
o varză medie
2 ardei graşi roşii
o ceapă
un morcov
jumătate rădăcină pătrunjel
3 roşii cherry
500 g carne de vită fiartă
o lingură de ulei
4 frunze de dafin
sare, piper
Mod de preparare:
Varza se spală bine şi se îndepărtează primele frunze. Se spală şi se curăţă ceapa, morcovul, ardeii, roşiile şi rădăcina de pătrunjel. Se toacă mărunt şi se pun la fiert în puţină apă cu ulei aproximativ 15 minute.
Adăugăm carnea de vită fiartă în prealabil şi tăiată cubuleţe şi varza tăiată fâşii. Punem 300 ml de apă şi frunzele de dafin. Oala va fi semiacoperită până când varza începe să se înmoaie.
Asezonăm cu sare şi piper, iuţim puţin focul şi o lăsăm până scade apa.
sursa: bucataras.ro