Ziarul electronic al arădenilor

Vara de ar.te, în clădirea Preparandiei din Arad

vara de arteCentrul Municipal de Cultură Arad și Liceul de Arte „Sabin Drăgoi“ Arad reiau și anul acesta atelierele de creație pentru tineri pentru perioada estivală.

Cu o primă ediție în 2015 care s-a bucurat de participanți numeroși și încântați de activitățile propuse, anul acesta organizatorii propun din nou o alternativă tinerilor care se vor afla în Arad în perioada estivală, cu ateliere care stimulează creativitatea, dar și cu un program muzical săptămânal.

Astfel, sunt propuse patru cursuri realizate de profesori ai Liceului de Arte Sabin Drăgoi Arad, de luni până joi, iar seara muzicală va avea loc în fiecare joi de la ora 20.00.

Atelierele vor avea patru tematici: textile, modelaj, pictură și tehnici decorative și  – noutatea de anul acesta – origami.

Atelierele vor avea loc la clădirea Preparandiei, situată pe strada Preparandiei nr.13, în perioada 18 iulie – 26 august, iar participarea la acestea este gratuită, în baza înscrierii prealabile.

Clădirea Preparandiei din Arad este locul în care a funcționat prima școală pedagogică românească din Transilvania, motiv pentru care a și fost aleasă ca locație pentru desfășurarea unor activități educative.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.