Valentin Bot: „Continuăm dezvoltarea comunei Șiria”

Publicat de actualitati-arad in 23 May, 2017 | Parerea ta

Primarul Valentin Bot a detaliat astăzi, în conferință de presă, proiectele administrației locale pentru dezvoltarea localității.

„Anul acesta am depus mai multe proiecte pentru infrastructura drumurilor comunale și trotuare, pentru construcția unor unități de învățământ, grădiniță cu program prelungit și afterschool. De asemenea ne-am axat pe reabilitarea dispensarelor medicale, a amenajării unui teren de sport și a amplasării unei scene în Cetatea Șiriei pentru evenimente culturale.

Scopul nostru este cel de a atrage cât mai mulți turiști în Șiria, iar acest lucru îl putem face în primul rând, oferind condiții optime, de la infrastructură de calitate, la proiecte și evenimente culturale, concerte, proiecții de film în Cetate, diverse acțiuni de divertisment și sport.

Toate aceste investiții le facem în parteneriat cu șirienii, dar și cu Consiliul Județean. Calendarul nostru de evenimente pe anul acesta este unul bogat și diversificat, care cu siguranță va atrage mai mulți vizitatori în comuna noastră”, a declarat primarul Șiriei, Valentin Bot.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare