USR Arad organizează dezbatere pe Legea Vaccinării

Publicat de actualitati-arad in 30 Aug, 2017 | Parerea ta

În toamna care se apropie va debuta dezbaterea în forul legislativ național a proiectului Legii vaccinării.

Subiectul este sensibil, România fiind una dintre țările din Uniunea Europeană în care rata de vaccinare este redusă, iar consecința sunt zecile de decese cauzate de epidemia de rujeolă.

USR Arad invită pe toţi cei interesaţi de subiectul vaccinării la o discuţie pe marginea noii propuneri de legislaţie.

Evenimentul are loc în această joi, 31 august 2017, la ora 17.00 la sediul Cabinetului Parlamentar al senatorului Adrian Wiener. Adresa este strada Dimitrie Bolintineanu, nr. 5, etaj 4.

Doctor Adrian Wiener: „Rata mortalității în România, în actuala epidemie de rujeolă este în jur de 4/1000 în timp ce mortalitatea altor țări în epidemii similare a fost de doar 1/1000. Este încă un semnal de alarmă, al câtelea oare, asupra slăbiciunilor unui sistem medical ignorat constant de decidenții politici! Îmi doresc o Lege a vaccinării eficientă, care să ofere soluții reale, adaptate situației actuale din țara noastră”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare