Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad acuză. Primăria a cumpărat coroane cu 500 de lei bucata

Prefectura Arad a organizat de Ziua Națională a României ceremonii oficiale însoțite de depuneri de coroane în două locații devenite clasice în municipiul Arad, la mormintele corifeilor Marii Uniri din cimitirul Eternitatea și la Monumentul Eroilor din Piața „Avram Iancu“.

Participant la depunerea de coroane, Primăria Arad a considerat că respectul pentru înaintași se măsoară în consistența sumei alocate.

Cu ocazia acestor ceremonii, care au durat în jur de două ore și la care Primăria Arad a fost un simplu invitat, administrația locală a cheltuit nu mai puțin de 11.000 de lei (aproximativ 2.400 de euro), reprezentând contravaloarea a 22 (!!!) de coroane funerare (500 de lei fiecare).

Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „Aș vrea să ni se spună unde au depus cei de la Primărie cele 22 de coroane, în condițiile în care au fost doar două locații unde s-au desfășurat ceremonii oficiale? Sau primarul se descurcă la fel de bine cu numărătoarea precum tizul său, celebrul și simpaticul Pristanda?

Asta si-au dorit cei care au făurit Marea Unire, înaintașii noștri care au muncit și s-au sacrificat pentru o Românie modernă? Sau decență și bun simț, care să ne împiedice să cheltuim pentru o simplă comemorare sume demne de renovarea unui grup sanitar dintr-o școală sau grădiniță?”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.