Ziarul electronic al arădenilor

Urmăriţi internaţional, depistaţi în PTF Nădlac

comunicat-presaPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II-Csanadpalota au depistat şi predat unor echipe de poliţişti doi bărbaţi, cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi internaţional pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi infracţiuni contra proprietăţii.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, la intrarea în ţară, cetăţeanul român Gheorghe R., în vârstă de 32 de ani, din judeţul Covasna. Tânărul călătorea ca pasager într-un mijloc de transport internaţional pe ruta Germania – România.

Cu un alt mijloc de transport, care venea din Ungaria, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor cetăţeanul român George S., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza judeţului Ilfov.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că Gheorghe R. era urmărit internaţional, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, de către autorităţile din România.

De asemenea, George S., era urmărit internaţional, pe numele lui fiind emis, de către autorităţile germane, un mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

În ambele cazuri, bărbaţii au fost predaţi unor echipe operative din cadrul I.P.J Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *