Ziarul electronic al arădenilor

Urmăriţi general şi intenaţional, depistaţi la frontieră

comunicat presaPoliţiştii de frontieră din cadrul SPF Nadlac au depistat şi predat unor echipe de poliţişti, trei persoane de sex masculin, doi cetăţeni români şi unul german, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general respectiv internaţional, ei având de executat pedepse privative de libertate, pentru diverse infracţiuni.

În data de 20.06.2016, în jurul orei 05.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră Ionuţ S, cetăţean român, în vârstă de 23 de ani, din judeţul Vrancea, care circula ca pasager într-un mijloc de transport internaţional.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi distrugere.

În data de 19.06.2016, în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat  pentru a  intra  în  ţară cetăţeanul german Atnan A, în vârstă de 44 de ani.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Ştefan G, în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza judeţului Bacău.  Bărbatul circula ca pasager într-un mijloc de transport care efectua curse pe ruta Italia – România.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Acesta avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani, 3 luni şi 4 zile de închisoare.

În toate cazurile, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de STPF Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.