Ziarul electronic al arădenilor

Urmăriţi general depistaţi la frontieră

comunicat presaPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II-Csanadpalota au depistat şi predat unor echipe de poliţişti trei bărbaţi, doi cetăţeni români şi un austriac, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general şi internaţional pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi trafic ilicit cu stupefiante.

La data de 28.08.2016, în jurul orei 05.00,  la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru intrarea în ţară cetăţeanul român Ciprian C., în vârstă de 22 de ani, din judeţul Bacău. Tânărul călătorea ca pasager într-un mijloc de transport internaţional pe ruta Italia – România.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era urmărit general, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Câteva ore mai târziu, în acelaşi punct de frontiera s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor cetăţeanul austriac Vasile O., în vârstă de 55 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Austria.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era urmărit internaţional, pe numele lui fiind emis de către autoritatile italiene un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 11 luni pentru infracţiunea de trafic ilicit cu stupefiante şi substanţe psihotrope.

Tot  la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, dar în data de 27.08.2016, a fost depistat cetăţeanul român Florentin R., în vârstă de 20 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea, pe numele căruia era emis de către autorităţile române un mandat de executare a unei pedepse de 1 an şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În toate cele trei cazuri, bărbaţii au fost predaţi unor echipe operative din cadrul I.P.J Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de STPF Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *