Ziarul electronic al arădenilor

Urmăriţi general depistaţi la frontieră

comunicat presaPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră NădlacII-Csanadpalota au depistat şi predat unor echipe de poliţişti doi bărbaţi, cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general de către autorităţile din România.

În data de 02.08.2016, în jurul orei 20.57, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat la ieşirea din ţară cetăţeanul român Bogdan M., în vârstă de 33 de ani, domiciliat în judeţul Călăraşi. Bărbatul călătorea cu un mijloc de transport internaţional pe ruta  România- Spania.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului autorităţile din România emiseseră  un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea  de 9 ani şi 4 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi conducerea pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Tot ieri, în jurul orei 14.26,  în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru intrarea în ţară cetăţeanul român Ion B., în vârstă de 26 de ani, din municipiul Bucureşti. Tânărul călătorea ca pasager într-un autoturism.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era urmărit general, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea  de 9 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În ambele cazuri, bărbaţii au fost predaţi unor echipe operative din cadrul I.P.J Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de STPF Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *