Urmărit internaţional depistat la frontieră

Publicat de actualitati-arad in 24 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român, care figura în bazele de date ca fiind urmărit internaţional, alertă emisă de autorităţile din Franţa.

În data de 23.09.2015, ora 23.45 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, la volanul unui autoturism marca Volkswagwen, înmatriculat în Romania, Ionuţ Octavian R. în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Olt.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză figurează ca fiind “căutat pentru arestare şi predare sau extrădare”, alertă emisă de Franţa.

Persoanei în cauză i s-a intrerupt calatoria şi a fost predată unei echipe de poliţişti din cadrul IPJ Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare