Urmărit general pentru tentativă de omor, depistat la PTF Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 13 Jul, 2016 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetăţean român căutat de autorităţile române, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru tentativă de omor.

În data de 12.07.2016, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice cetăţeanul român Aurel D, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Gorj.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani şi 3 luni pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ITPF Oradea. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare