Univ. Goldiş ICIM vs. Basketball Nymburk, în turneul Final Four al Ligii Europei Centrale

Publicat de actualitati-arad in 18 Feb, 2015 | Parerea ta

minge-baschetCS Universitatea Alba Iulia, deţinătoarea trofeului, va întâlni echipa slovacă Piestanske Cajky, iar Univ. Goldiş ICIM Arad va înfrunta formaţia cehă Basketball Nymburk la turneul Final Four al Ligii Europei Centrale de baschet feminin (CEWL).

Basketball Nymburk a obţinut ultimul bilet pentru semifinale, miercuri seara, in extremis, după ce a învins cu 77-76 o altă echipă cehă, Kara Trutnov, în deplasare, meciul având nevoie de o repriză de prelungiri.

Turneul final al competiţiei va avea loc în perioada 7-8 martie, iar gazda se va stabili în zilele următoare.

Univ. Goldiş ICIM Arad, vicecampioana Românei, a anunţat pe site-ul său oficial că şi-a manifestat dorinţa de a organiza turneul final al Ligii Europei Centrale.

Aradul a triumfat de două ori în Liga Europei Centrale, în 2011, când a şi găzduit turneul final, şi in 2013. De două ori a devenit vicecampioană, în 2012 şi 2014 (când s-a impus CSU Alba Iulia).

În faza grupelor, CSU Alba Iulia a învins pe Basketball Nymburk cu 89-51 (acasă) şi cu 74-61 (deplasare), în timp ce Univ. Goldiş ICIM Arad a dispus de Piestanske Cajky cu 78-72 (acasă) şi cu 81-64 (deplasare).

Ambele formaţii româneşti au câştigat grupele cu maximum de puncte.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Sport

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare