Un tramvai a ars în urma unui scurtcircuit

Publicat de actualitati-arad in 05 Jul, 2017 | Parerea ta

Un tramvai a fost cuprins de un incendiu puternic, miercuri, în momentul în care urma să iasă din depoul din Arad, pentru a intra în trafic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, tramvaiul era garat, iar când vatmanul l-a cuplat la reţeaua de tensiune pentru a porni în cursă, s-a produs un scurtcircuit în panoul electric, însoţit de un zgomot puternic, asemănător unei explozii.

Flăcările au cuprins rapid interoriul garniturii, model GT8, care are cabine de comandă la ambele capete, dar vatmanul a reuşit să iasă la timp. El şi alţi angajaţi ai depoului au intervenit cu stingătoare până la sosirea pompierilor.

„În momentul în care cele două autospeciale de stingere ale noastre au ajuns la faţa locului, tramvaiul ardea generalizat, cu pericol de propagare a flăcărilor la alte trei garnituri aflate în apropiere. S-a reuşit lichidarea flăcărilor după aproximativ 15 minute, fără a fi afectate alte tramvaie”, a declarat Pleşca.

Interiorul garniturii a fost distrus complet, iar reprezentanţii Companiei de Transport Public Arad spun că doar caroseria mai poate fi recuperată.

sursa: News.ro

foto: ISU Arad

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare