Un nou premiu pentru excelenţă, în administraţie

Publicat de actualitati-arad in 26 Oct, 2015 | Parerea ta

premiu-1Consiliul Judeţean Arad a fost recomprensat cu „Premiul de Excelenţă pentru cele mai bune practici de aplicare a tehnologiilor moderne în administraţie”, încununând efortul făcut în toate domeniile, în special pentru implementarea sistemului informatic destinat gestionării Registrului Agricol, premiu oferit în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro, eveniment ce s-a desfăşurat la sfârşitul sptămânii trecute, la Braşov.

„Mă bucură faptul că Aradul s-a numărat din nou printre judeţele laureate. Un nou premiu pentru excelenţă în administraţie demonstrază modul profesionist în care Consiliul Judeţean Arad vine în sprijinul cetăţenilor, dar şi al administraţiilor locale. Felicit aparatul de specialitate al Consiliului Judeţan Arad pentru profesionalismul de care dă dovadă în accesarea şi implementarea fondurilor europene”, a precizat Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad.

În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituţiile administraţiei publice locale.

Au participat peste 100 de persoane, lideri din administraţia publică centrală şi locală, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare