Un milion de beculeţe iluminează Aradul de sărbători

Publicat de actualitati-arad in 04 Dec, 2014 | Parerea ta

IMG_5941GALERIE FOTO Iluminatul specific sărbătorilor de iarnă a fost aprins, joi seara, în municipiul Arad, în cadrul unei festivități, care a fost urmată de un concert susținut de ConnectR, la aceste evenimente fiind prezenți mii de oameni.

În acest an, în municipiul Arad au fost montate peste un milion de beculeţe, care formează instalaţii luminoase în centrul oraşului, în cartiere, dar şi în noul parc al copiilor din cartierul Micălaca, precum şi pe strada pietonală Meţianu.

Totodată, în faţa Palatului Administrativ a fost amenajată o cupolă luminoasă care este formată din 60.000 de beculeţe.

Iluminatul festiv în municipiul Arad a fost aprins, anul acesta, de Iulia Șodinca, o elevă în clasa a VI-a la Colegiul Național „Dimitrie Țichindeal“,” care a câştigat locul I la Olimpiada naţională de matematică. Alături de ea s-a aflat primarul Aradului Gheorghe Falcă, acesta transmițând arădenilor sărbători fericite.

Pentru momentul aprinderii iluminatului specific sărbătorilor de iarnă, pe scena din fața Palatului Administrativ au mai fost prezenți viceprimarii Levente Bognar și Cătălin Țițirigă, dar și mai mulți consilieri locali.

„Este un moment important, mai ales pentru copiii. Ne pregătim pentru sărbători, avem o imagine frumoasă a Primăriei, cu ajutorul căreia promovăm oraşul nostru. Aradul este, de astăzi, în sărbătoare”, a spus Levente Bognar.

În partea a doua a festivității organizate joi seara în centrul Aradului, pe scenă a urcat Connect-R, care a susținut un concert.

Următorul eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă va fi organizat, vineri, de la ora 18.00, în faţa Palatului Administrativ, când va fi organizat un spectacol susţinut de copiii de la Palatul Copiilor, iar apoi vor fi aprinse instalațiile de lumini din cei doi brazi de Crăciun.

La finalul acestui spectacol, vor fi împărțite daruri copiilor prezenți la eveniment.

Tot vineri va fi scos pe traseu şi tramvaiul lui moş Crăciun. Tramvaiul va fi condus de un vatman costumat în moş Crăciun şi va transporta copii pe diverse trasee din Arad.

text&foto: actualitati-arad.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare