Un meci, o jucărie, un bilet gratuit la Univ. Goldiș ICIM – CSM Satu Mare

Publicat de actualitati-arad in 13 Feb, 2013 | Parerea ta

final finalAccesul la meciul de baschet feminin Univ. Goldiș ICIM Arad-CSM Satu Mare, care se va disputa luni, va fi gratuit, dacă spectatorii vor aduce cu ei o jucărie de pluș.

„Sensibili la nevoile celor mici, ca întotdeauna, acum, în prag de primăvară, tinerii voluntari și-au propus să realizeze o donație de suflet copiilor abandonați de la Secția de Pediatrie I a Spitalului Județean Arad. Și ce poate aduce mai repede un surâs frumos pe chipul celor fără de părinți decât o jucărie moale, pufoasă și catifelată?“, spun cei de la Centrul Județean de Voluntariat Arad.

Astfel, arădenii sunt invitați să „comploteze“ împreună cu  tinerii voluntari la realizarea unui loc de joacă special, pentru copiii „speciali“ din Spitalul Județean Arad.

„La meciul susținut luni, 18februarie, la Sala Polivalentă, de baschetbalistele de la Univ. Goldiș ICIM Arad, fiecare fan, spectator sau iubitor de sport poate participa în mod gratuit, dacă aduce cu el o jucărie de pluș, cât mai colorată și cât mai pufoasă. Înainte de începerea meciului, toate aceste jucării vor fi aruncate pe teren, într-un gest de simpatie față de viitorii posesori și colectate imediat, pentru ca locul de joacă dorit de copilași să prindă viață“, au anunțat reprezentații Centrului Județean de Voluntariat.

„Haideți, dragi arădeni, să ne alăturăm acestei frumoase inițiative și să contribuim, în număr cât mai mare, la reușita ei!“, este îndemnul tinerilor voluntari din Arad.

Meciul de baschet dintre Univ. Goldiș ICIM Arad-CSM Satu Mare se va disputa luni, 18 februarie, în Sala Sporturilor, începând cu ora 19.00.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare